Brukerhistorie fra en av våre kunder - SanOmega

Brukerhistorie fra en av våre kunder

Brukerhistorie fra Silje
Vi fikk en hyggelig melding fra en av våre kunder i dag!
Les brukerhistorien hennes her: 

 

Fikk magnesium i posten i dag! I går var jeg med på reklamefilm-innspilling og gjorde yoga med en diger selfie-hjelm på hodet. Klarte selvsagt å pådra meg en liten kink og en strekk i ryggen. Fordi muskulaturen har fått en strekk gjorde kroppen motstand når jeg gjorde øvelser for å få kinken «på plass». Kort tid etter inntak av magnesiumen (deilig smak!) kjente jeg at trykket i ryggen slapp opp nok til at jeg fikk knast meg tilbake i vater. Tusen takk!
 
- Silje Molvær

 

 

 

Silje Molvær Førland

Dette er den første brukerhistorien vi publiserer. Har du hatt god effekt av våre produkter? Send oss en mail på post@sanomega.as og få en overraskelse i posten.

 

Tilbake til bloggen