Erfaring med sanomega

Brukerhistorie fra en av våre kunder

Brukerhistorie fra Elisabeth

Siden jeg var 17 år har jeg slitt med søvnen. Jeg vet ikke hvorfor søvnproblemene dukket opp da, men det har vært et problem siden. Det ble verre etter at jeg fikk barnet mitt for 10 år siden. Det var helt uutholdelig å ikke få sove, og med de rastløse bena som fulgte med graviditeten følte jeg at jeg ikke sov i det hele tatt. Den beste måten å beskrive det på er lammende smerter og en brennende følelse i bena. Jeg følte at jeg ikke greide dagene. Uten skikkelig restitusjon kommer ikke kroppen ovenpå til å takle det hverdagen krever.  

Jeg følte at jeg hadde prøvd alt. Akupunktur, massasje, sovemedisiner for å nevne noe. Jeg har prøvd magnesium som jeg kjøpte på apoteket også, men alt har vært uten effekt.  

 

 

Så prøvde jeg SanOmega. Den bruker jeg ofte. Føler at kroppen er renere og at jeg har mer energi, men det var først når jeg fikk prøve SanMagnesium MAGic at jeg virkelig opplevde en bedring i søvnkvaliteten min! Jeg har blandet MAGic med vitamin C og grapefruktjuice og drukket det på tom mage. Etter tre dager hadde jeg plutselig en natt med 12 timers søvn! Etter det har jeg sovet i snitt 10 timer! Det er fantastisk. Tidligere har jeg sovet i snitt 4 timer per natt, hatt flere oppvåkninger og har slitt med å ikke få sove på kvelden. Her forleden fikk jeg til og med inn en liten ekstra lur en lørdag formiddag. Når jeg kjenner at bena blir rastløse på natten og våkner av kramper har jeg smurt MAGic direkte på leggene. Normalt sett ville resten av natten vært ødelagt av dette, mens nå har jeg sovnet igjen etter få minutter.

Jeg føler jeg har knekt en kode og at jeg har fått hverdagen tilbake. Det er så tydelig for meg at dette virker, da jeg ikke har gjort andre endringer i livet mitt nylig. En utrolig opplevelse!

- Elisabeth Sannum Vangen

 

 

 

Tilbake til bloggen