Tilbakemelding på omega-3 fra SanOmega

Brukerhistorie fra en av våre kunder

Brukerhistorie fra Mette

Har tidligere slitt en del med betennelser og irriterte muskler i sete og bekken etter to fødsler. Disse har forplantet seg og gjort at jeg periodevis har vært veldig stiv i korsryggen. Tidligere har jeg måtte gå til kiropraktor med jevne mellomrom, for å løsne opp i korsrygg og setemuskulatur når betennelse i bekkenet har fått «satt seg».

I september startet jeg med to spiseskjeer SanOmega Premium hver morgen. Det har jo gått litt gradvis, men merkbar endring kom rundt desember. Nå merker jeg mye mindre til betennelsene, også når muskulaturen blir «provosert». Eksempelvis nå i januar hadde jeg et par uker hjemmekontor pga. covid. Det har typisk vært en ting som har trigga ryggen (dårligere stol, ikke optimal sittestilling, mindre trening/bevegelse generelt). Jeg merka det på ryggen nå også, men blir ikke i nærheten av like stiv som jeg har blitt tidligere, og det går over uten at jeg trenger behandling. Jeg har ikke gjort noe annerledes treningsmessig siste halvår, så jeg er ganske sikker på at det er Sanomega som har spilt inn her. Helt magisk! :D

Mvh frelst

 - Mette Isaksen

 

 

 

Tilbake til bloggen