Brukerhistorie fra en av våre kunder

Brukerhistorie fra en av våre kunder

Brukerhistorie fra Julie

I dag mottok vi en veldig hyggelig brukerhistorie fra en av våre kunder.

Jeg har frem til nå brukt SanOmega i perioder der jeg har kjent på svingninger i stemningsleiet. Jeg har ofte tyngre perioder der det er vanskelig for meg å fungere optimalt. Når jeg tar SanOmega i smoothien min morgen og ettermiddag kjennes det ut som at hjernen min får smøring. Jeg merker en forskjell på bare dager! Den gjør at jeg føler meg mer rolig og tilfreds. Dette er den eneste endringen jeg har gjort, så jeg er ikke i tvil om at dette virker for meg! Nå har jeg begynt å ta den hver dag, så det blir spennende å se om den kan hjelpe med forebygging også.

SanOmega er som en medisin for meg.

- Julie

Tilbake til bloggen